Obama odposlouchává Merkelovou i svého siamského bratra Okamuru

Washington, Karl-Marx-Stadt (Od tuze zvláštního zpravodaje) – Kauza napíchnutých telefonů více než tří desítek světových lídrů dostává epochální rozměr. Podle všeho totiž americký prezident Barack Obama neodposlouchával jen politiky v Bruselu, Berlíně, Paříži nebo v Bukurešti, ale jeho tykadla prorostla dokonce už tak prorostlým prostředím českého parlamentu.

„Sledují toho vašeho neznámějšího Japonce. Ten se ale ve skutečnosti jmenuje Obamura a je siamským dvojčetem prezidenta Obamy,“ svěřil na záchodcích moskevského letiště Edward Snowden, toho času nejsvětoznámější dezertér z americké Národní sledovací agentury NSA. „Je to vůbec nejrozsáhlejší sledovací akce v dějinách, agentura se snaží vystopovat a pak sledovat všechny jednovaječné sourozence našeho prezidenta,“ vysvětlil Snowden.

oky obye
BRATŘI. Vlivem přeembryení v inkubátoru z NDR pojí Tomia Okamuru s Barackem Obamou mnohem silnější pouto, než jaké je mezi sourozenci obvyklé. Oba budoucí politici, kteří vyrůstali v rodině amerického Habešana keňského původu na předměstí Chicaga, byli do dvaadvaceti let bratry siamskými. Od narození byli srostlí v oblasti bérců, hyždí, lopatek a temen. Vzhledem k povaze srůstu byl vždy jeden z nich nucen při chůzi couvat. Ten, který v daném týdnu chodil dopředu, byl Obama, couvajícímu bratrovi říkali zřízenci Obamura. Po rozkrojení se oba bratři rozešli.

Z třaskavých materiálů, které Snowden vynosil z agentury ve formě mikroteček na vnitřní straně stehen, plyne, že je mezi sledovanými i řada českých politiků a veřejně činných lidí. Kromě Okamury mají americké tajné služby v Česku pod kontrolou celou řadu dalších lidí. Jsou mezi nimi třeba sportovci Helena Fibingerová a Josef Váňa, zpěvačky Helena Vondráčková a Jarmila Šuláková, herečky Dagmar Patrasová a Dolly Buster, badatel Václav Cílek, politici Marek Benda a Miroslav Ransdorf, či někdejší tajemník někdejšího prezidenta a někdejší nepříliš úspěšný prezidentský kandidát Ladislav Jakl. „Všechna tato a mnohá další jména důležitých lidí jsou pouhé pseudonymy a všichni jejich nositelé byli naklonováni v NDR dávno před ovcí Dolly,“ doplnil zvěd Snowden.

AGENTI JSOU VE STŘEHU

d_technikmuseum_puetnitz_b_1000
karlmarx
ŠPIČKOVÝ INSTITUT. Ústav pro vejcovod
a mír v Karl-Marx-Stadtu byl vybaven nejmodernější dostupnou technikou.
 

Podle profesorky Uschi Hurenwaffe z univerzity v saském Chemnitzu šlo o program, který zahájil ještě před druhou světovou válkou na frankfurtském Institutu dědičné biologie a rasové hygieny doktor Josef Mengele. V jeho práci po válce pokračoval Ústav pro vejcovod a mír v Karl-Marx-Stadtu. „Na základě poznatků z jeho výzkumu dvojčat jsme byli schopni naklonovat tisíce geneticky shodných embryí s těmi nejlepšími předpoklady pro sport, politické charisma, nebo třeba umělecké vlohy. V každé zkumavce – nebo chcete-li várce – byla v podstatě jednovaječná dvojčata, kterým jsme jen upravili vzhled a nahráli osobní program,“ sdělila Hurenwaffe.

Z archivu východoněmecké tajné služby Stasi vyplývá, že se v Německu mezi roky 1933 až 1989 narodilo necelých šestnáct tisíc klonů všech ras, sexuální i politické orientace. Všem byla do vínku dána základní ideologická schémata a jsou schopni přijímat podprahové řídíci signály. Východoevropské tajné služby v čele se sovětskou KGB pak měly za úkol je různými způsoby rozeset po celé planetě s tím, že takto naprogramovaní výjimeční lidé budou v dospělosti aktivováni a ovládáni prostřednictvím médií. „Gorbačov to bohužel podělal dřiv, než jsme akci stihli pořádně spustit,“ posteskl si svého času údajně ruský prezident Jelcin.

Jeho nástupce v Kremlu však dokázal využít kontaktů ze své rozvědčické éry ve východním Berlíně a podle všeho se mu podařilo získat řídící kódy k velké části svých geneticky zakuklených sourozenců. To však nemohlo zůstat stranou pozornosti americké CIA, které se podařilo dostat  pod kontrolou přibližně stejný díl jako Rusové. „Nevím, čím to je, ale největší podíl těchto mutantů je mezi politiky. Je zajímavé, že čím víc na západ, tím je jich víc. Třeba v Rusku si vystačí jen s Putinem, ale evropský parlament je jich plný,“ uvedl německý genetický hygienik Günter Czubka-Schmeichel.

 

NĚKTEŘÍ SLAVNÍ SOUROZENCI Z NDR
1353086636_P201211160857501 MTR2e4848_IP1X4857_1_61312[1]
POLITICI. Prsty a zkumavky východoněmeckých genových inženýrů dosáhly
za kremelskou i berlínskou zeď a svého člověka mají i v evropském parlamentu.
vana helena
SPORTOVCI. Příroda je mocná. Ze stejného vejcovodu se vykutálel třeba držák
na helmu žokeje Josefa Váni stejně jako proslulé koule Heleny Fibingerové.
url hahej
UMĚLCI. Společné geny nezapřou ani zpěvačka Jarmila Šuláková, či
až zahranicemi vesmíru proslulý darwinoskeptický spisovatel Petr Hájek.