Rusové jdou do války s Ukrajinou. Kvůli teroristickým psům

Moskva, Mchičisaraj (AKTUALIZOVÁNO)-To, co se ještě nedávno zdálo být sci-fi příběhem o nové studené válce, se nejspíš stane skutečností. Rusko se po úspěchu své taktiky na Krymu rozhodlo anektovat celou Ukrajinu. „No, nenazval bych to invazí. Ale je pravda, že se na našem území formují tankové divize ukrajinské domobrany, která chce zamezit rozpínání kyjevského fašismu a nacionalismu,“ vysvětlil mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov. „Ty teroristické fašistické psy je třeba vybít,“ dodal hřmotně.

Mluvčí tak bezděky potvrdil zvěsti o tom, že důvodem náhlého ruského zájmu jsou nedávné objevy ukrajinských genetiků a zoologů. V září bylo v Kyjevě oficiálně oznámeno vyšlechtění nového plemene psa, nazvaného Putinův slídič a jen o měsíc později se objevila kočka Putinův naháč. „Jen to, že Ukrajinci použili pro svého nového psa jméno našeho národního hrdiny je samo o sobě důvodem k vyhlášení války. Nemluvě o tom, že obě tato plemena také parazitují na fyzické podobě s naším gospodinem prezidentem,“ dodal Peskov.

sobaka koc
PEJSEK A KOČIČKA. Pokud se Rusko skutečně rozhodne k invazi na Ukrajinu, budou hlavním důvodem experimenty s genetickým materiálem Vladimira Putina.
putin2
URÁŽKA!!! Zprávu o potupení nejoblíbenějšího prezidenta na severní polokouli Ukrajinci přinesly ruskojazyčnému obyvatelstvu celého světa noviny The Moscow Times.
obamapes
PREZIDENTSKÝ PES. Jednoho z prvních – pravda nepříliš povedených – psů s geny Vladimira Putina má i americký prezident Barack Obama. „Umožňuje mi lepší poznání povahy politického partnera,“ pochvaluje si.
putins
PSÍ BOJ. Zda jsou geneticky upravení i psi Vladimira Putina odmítl mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov potvrdit.

Ze slov Peskova lze tedy soudit, že se tedy bude i při bojových operacích na celé Ukrajině opakovat scénář z Krymu – po zuby ozbrojení členové ruských speciálních sil si tedy odpářou výložky a při bojových akcích si budou počínat jako civilní komnda, složená z nespokojených Ukrajinců. „Ukrajinu musíme za všech okolností ovládnout,“ tlumočil názor moskevských jestřábů Peskov.

Podle nejsvětoznámějšího kremlologa, kremrolologa a krematologa Edwarda Lucase bylo možné vývoj na Ukrajině předvídat. „To, ze si Putin své psí dvojníky nenechá jen tak štěkat před kremelskou zdí, jsem předpověděl už před šesti lety. A to bylo ještě v době, kdy byl Putin jen premiérem a pes po něm neštěkl,“ uvedl Lucas.

PSÍ PUTIN NA KŠEFT

Tvůrci nové psí rasy začali s pokusy před léty – paradoxně se tak dělo v areálu soukromé zoologické zahrady později svrženého ‚proruského‘ prezidenta Viktora Janukovyče nedaleko Kyjeva. „Ukrajina neměla čím platit za ropu a plyn, a tak vznikl plán, že budeme vyvážet do světa psí Putiny,“ popsal šéf týmu genetiků Vsevolod Deripeska.

O něco později rozhodl prezident Janukovyč o tom, že přibude i tým, zabývající se šlechtěním koček. „Vše se urychlilo tím, že se nám od zapuzené Putinovy manželky Ljudmily podařilo odkoupit prezidentův genetický materiál. Ano, součástí těchto plemen jsou autentické geny prezidenta Putina,“ doplnil biolog. O jaký konkrétní genetický materiál však šlo, odmítl upřesnit. „Ljudmila je ale velmice šikovná,“ dodal pouze.

Zatímco spíše prorusky orientovaný ukrajinský prezident Janukovyč chtěl zřejmě nové genetické objevy využít jen psychologickému nátlaku na východního souseda  a docílit tak ještě výhodnějších podmínek pro dodávky surovin, nová kyjevská vláda má zjevně mnohem odvážnější představy. „Když se může vyvážet genetický upravená kukuřice, proč by se nemohli vyvážet geneticky upravení psi,“ soudí aktuální ukrajinský premiér Arsenij Jaceňuk. „Navíc není žádným tajemstvím, že své psí Putiny už má nejen celá řada hlav zemí Evrosojuzu, ale jeden pobíhá dokonce i kolem Bílého domu,“ doplnil dosud nesvržený ukrajinský premiér.

REFERENDUM ZKLAMALO

Jediné, co by mohlo plány na obsazení celé Ukrajiny ohrozit, je „neuspokojivý nestoprocentní“ výsledek lidového hlasování na Krymu. Ten podle Peskova pravděpodobně povede k přehodnocení celé strategie na úrovni generálního štábu a v důsledku i ke změnám v personálním obsazení sibiřských gulagů.

„Referentum o přičlenění Krymu k Rusku bylo pro pana prezidenta Putina zklamáním.“ řekl Peskov. „Poslal jsem tam pětadvacet tisíc vyzbrojených dobrovolníků a oni získají mízerných šestadevadesát procent hlasů,“ zuřil prý prezident, který na demokratický průběh plebiscitu dohlížel ze své ještě nedostavěné rezidence poblíž nedalekého letoviska Soči.