Kunda, kurva, hovno. Prezident Zeman si vylepšil slovník v Kundočíně

 cinani
VÍTEJTE NA ZÁPADĚ. Návštěva Čínské lidové republiky byla pro Miloše Zemana v mnohém inspirativní. „Všichni podporujeme územní integritu Velké Číny. Jak říkal už staročínský filozof Kunducius – Kunda je mocná a Kundočína velká,“ vyprávěl Zeman rozesmátým příslušníkům západočínské junty.
 sexuální krt
KRTEK, PIČO! V čínské televizi představil Miloš Zeman i nového českého velvyslance.
 SPECIÁL
SOUKROMÝ LETOUN. Poté, co se stal po jedné z prezidentských sexuálních pařeb vládní speciál hygienicky nezpůsobilým, byla zvolena náhradní varianta – soukromý boeing hypermiliardáře Petra Kellnera.

Lány, 北京 – Prezident Miloš Zeman učinil další významný krok k tomu, aby se zařadil mezi nejnezapomenutelnější velikány českých dějin. V nedělních rozhlasových Hovorech z Lán vytáhl do boje proti zaplevelování českého jazyka přejatými výrazy. „Ceština má dostatek vlastních krásných slov. Pokud to ale, pane redaktore, nechápete, pak jste teda pěkně zkurvenej vymrdanej čurák,“ sdělil Zeman v přímém přenosu Radiožurnálu. „Čumíš, ty pičo, co?“ dorazil konsternovaného moderátora Jana Pokorného jedním dechem.

Ač se ostřílený spíkr Pokorný za okamžik vzpamatoval, přívalu dalších jadrných výrazů a urážek z prezidentských úst nezabránil. „Kunda sem, kunda tam,“ glosovala na závěr rozhovoru pobaveně hlava státu.

Mezi lidmi vzbudila zásadní změna prezidentova slovníku vášnivé diskuse a objevují se i spekulace o prezidentově choromyslnosti. Oslovení experti však soudí, že jde nejspíš o propracovaný taktický plán. „Vývoj společnosti vykazuje v posledních letech jednoznačně dementoidní charakter. Debilové, sprosťáci a prasáci se stávají dějinotvornou silou a prezident Zeman nechce zjevně zůstat stranou,“ soudí filozof Václav Bělohradský.

Koukolík: Nic se neděje. Jen to pouhá stupidita

Podle neuropatologa a stupidologa Františka Koukolíka lze v Zemanově chování pozorovat symptomy zhroucení mechanismu zpětné vazby, selhání schématu osvíceného kreténa a nastupujícího jevu, který sám Koukolík označuje jako mocenskou posedlost. „To je stav, při němž se syndrom mocenské pýchy anebo mocenské závislosti kombinuje se stupiditou,“ vysvětlil.

Publicista a zarytý zemanolog Jiří X. Doležal je přesvědčen, že impulsem přeměny rádobyvtipného strýce v nekulturní hovado byla Zemanova nedávná návštěva Číny. „Není pochyb, že tam viděl a slyšel spoustu nejrůznějších prasáren. Mám informace, že mu ten blbec Tvrdík, který si hraje na experta přes Čínu, řekl, že je to něco jako cesta k ovládnutí mas. Dědkovi, kterej už není schopen ani elementární sebekontroly, se to spojilo v lebce a tohle je důsledek,“ přináší své vysvětlení Doležal.

Stupidolog Koukolík však soudí, není třeba mít obav z vážnějších důsledků na nálady ve společnosti. „V éře nukleárních zbraní je mocenská posedlost směrem do slepé uličky lidské biologické a kulturní revoluce, neboli směr k zániku,“ vysvětlil. „V případě Česka, které nemá jaderné zbraně a prezident yvkonává jen symbolickou funkci, však od toho dementního čuráka velké nebezpečí nehrozí,“ uzavřel František Koukolík.