Bobošíková vypnula zemanovcům teletext. Je to transsexuál, říká Schwarzenberg

knize
NÁCÍČEK. Na webu hnutí Hlavu vzhůru, vedeného Janou Bobošíkovou, se objevila variace na knížecí bondovskou image. „Je to fosilní lůzr,“ zdůvodnila Bobošíková.

Praha – Poslední hodiny před předčasnými parlamentními volbami budou kruté. Soupeřící politická uskupení zjevně neváhají přistoupit k úderům pod pás a prasárnám všeho druhu. „Předčasné volby většinu stran zaskočily. Tedy kromě Andreje Babiše, který měl vylepené billboardy ještě dříve než rezignovala vláda. Ostatní jsou ale bezradní a zoufalí politikové dělají zoufalé věci,“ říká politolog Jeroným Klimeš.

Snad nejvtrdší ránu utrpěli zemanovci. Nejenže jim jejich zhrzený soudruh Miroslav Šlouf umístil na oficiální internetové stránky porno, ale nyní přišli i o svůj hlavní komunikační kanál – o teletext. „Je to tragédie. Z teletextu má veškeré informace Miloš Zeman a tedy i my. Přezident sice narychlo domluvil distribuci teletextu na Ukrajině, ale není to ono. Stranickou pokladnu od té doby navíc neúměrně zatěžují telefonáty na ukrajinské seznamky,“ popsal dočasně superarbitrovaný hradní kancléř Vratislav Mynář.

honza

TRANSSEXUÁL? „Pořádně si jej, či chcete-li ji, račte prohlédnout. Spal jsem už vedle mnoha žen, ale takový nohy a takový kecy nemůže mít žádná opravdová ženská,“ říká Schwarzenberg.

Podle zdrojů z českých televizních stanic je za vypnutím teletextu Jana Bobošíková, která tak dovedně využívá svých známostí a vlivu z éry svého televizního působení . „Ta ví něco na každého,“ říká generální ředitel České televize, který si nepřál být jmenován. „Já jsem s ní ale nic neměl. A když, tak jen v sebeobraně,“ doplnil.

Sama Bobošíková to komentovat nechce. „Jediný skutečný muž v České republice je Václav Klaus, to je chlap s opravdovýma gulama,“ odtušila jen. Jej sdružení Hlavu vzhůru! se však zjevně chová agresivně a neštítí se ničeho. Nedlouho poté se totiž na jeho webu objevila karikatura lídra TOP 09 Karla Schwarzenberga, vyobrazeného jako nacistického žoldáka. „Transsexuál Bobošíková mě neurazí. Ale na pár facek by to už pravděpodobně bylo,“ kontroval kníže.

I on sám však má zdá se máslo na hlavě. Neuhlídal totiž své ‚číslo dvě‘ Miroslava Kalouska. Ten s pomocí ponorkové divize firmy Pandur vztyčil z Vltavy obří prostředníček. „Vůbec nechci nijak dráždit toho dobytka na Hradě. Je to jen zkouška nového periskopu, jedničky svého druhu na světě,“ vysvětlil Kalousek. „Mirek už se dlouho příliš neožral a pravděpodobně mu to trochu vlezlo na mozek. Myslím ho brzo vezmu někam za holkama a bude klid,“ pokusil se zahladit stopy kníže.

Podle některých indicíí však Kalousek stojí i za útoky na lídra hnutí Ano, velkouzenáře Andreje Babiše. Nejdříve se objevily plakáty, útočící přímo na Babiše i jeho libereckého lídra Martina Komárka, pak se začaly množit i podrobnosti o Babišově činnosti v StB. Podle slovenského deníku Sme se měl v tajném bytě komunistické tajné služby účastnit konspiračních schůzek. „Nebylo to nič konšpiračnního. Normálne se tam iba souložilo,“ řekl na poslední velké předvolební besedě.

Jak vzápětí přiznal, v konspiračním bytě se pod pseudonymem Bureš potkával i s velmi aktivní svazačkou Bobošíkovou, v té době veřejně známou svým tajným poměrem s někdejším komunistickým prezidentem Husákem. „Jestli je Bobošíková transsexuál nepovjem. Je to vec jej, Václava Klause a ŠtB. Měla ale vždycky slabost pro prezidenty a tak to asi bude aj s oným Klausem. No, jen doufám, že kluci ví, co dělají,“ podotkl Babiš.

POLITICKÉ LÁSKY JANY BOBOŠÍKOVÉ

bobus

PREZIDENT. V osmdesátých letech působila Jana Bobošíková jako takzvaná vítací holčička. Jen archiv televize nabízí nejméně dvě setkání s tehdejším prezidentem Husákem. „Bylo to úžasné, mít možnost pohovořit s takovým člověkem o chozrasčotu,“ říkala tehdy. Zda byla v té době již ženou v pravém smyslu toho slova, nelze dohledat. „Testosteronové testy Jany Bobošíkové a Jarmily Kratochvílové podléhají stále nejpřísnějšímu režimu utajení,“ odpověděla mluvčí Ústavu pohlavního inženýrství Emma Jarmil Smetana.

vojtaapaja

VOJTA A PAVEL. Jana Bobošíková chtěla být svého času i komunistickou prezidentkou. Její vztah s předními členy politického byra Vojtěchem Filipem a Pavlem Kováčikem však časem ochladl tak, že zcela zamrzl. „Důvodem byl zejména antagonistický rozpor mezi pravicí a levicí. Nějaký čas to bylo dobré a dokázali jsme se dohodnout na rozdělení úloh. Když však mělo dojít na politickou podstatu věci, už tam byla pravice nějakého oportunisty,“ popsal později v Zápisníku agitárora Filip.

boboklaaausss

NOVÝ IDOL. „Vy fakt čtete asi Mladou frontu, nebo jinak já fakt nevím jak může někdo takovou pitomost říct. Je to naprostá dětinskost a hloupost. Vy věříte hloupostem nějakých Mladých front a podobných, že já jsem nějak nainklinován k transexuálovi. To bych přece musel poznat! Nesmysl, hloupost, dětinskost,“ prohlásil Klaus.