Zeman si ničí zdraví sportem! Kvůli spermiím

BIKER

BIKER. Prezident – sportovec často vyhledává i adrenalinové druhy sportu. Na závody seriálu sjezdařské MTB ligy však zpravidla jezdí v přestrojení. Vzácný snímek bez přilby a masky byl pořízen fotopastÍ.

NA VYSOČINĚ

NA VYSOČINĚ. Lidé v Novém Veselí na Žďársku znají Miloše Zemana jako vášnivého cyklistu.

bohdalka2

CHUŤ VÍTĚZSTVÍ. Jiřina Bohdalová jej zná i jako vášnivého donjuana.

CHUŤ REAKTORU

CHUŤ REAKTORU. Stejně tak i šéfka úřadu pro jadernou nebezpečnost Dana Drábová. Snímek je ze slavnostního spuštění reaktoru v Temelíně.

kefir

CO S TÍM? Zdravému potomstvu je třeba leccos podřídit. Ale i kefír může zkvasit…

Lány, Praha – Zranění pravého kolene, kvůli němuž se prezident Miloš Zeman musel svěřit do péče  lékařů z kliniky v Praze-Motole, potvrdilo to, o čem se už delší dobu zatím jen nesměle štěbetalo – Zeman sportuje!!! „V noci, pravděpodobně když běžel na toaletu, narazil do zdi,“ uvedl ve středu na mimořádné tiskové konferenci Martin Holcát, šéf dvanáctičlenného prezidentova lékařského konzilia a příležitostný ministr zdravotnictví. „Kam jsem běžel, si už moc nepamatuji, protože jsem narazil do zdi i hlavou. Ale v koleni mám poškozený meniskus a výron. Nikoli však semene, jak byste se pane redaktore při své inteligenci bezpochyby domníval, ale tělních tekutin,“ popsal Zeman na přímý dotaz s tím, že je po večerech zvyklý sportovat a o úrazy proto není nouze.

Podle fyzioterapeuta Pavla Koláře, dalšího člena Zemanova lékařského týmu, bylo vážné zraněné způsobeno při sportu. „Ano, pana prezidenta lze v poslední době považovat za sportovce. Pravidelně běhá a jezdí na kole, má vypracován přesný tréninkový plán, do něhož zapadají i noční sprinty na pisoár,“ popsal Kolář.

„Tento úraz je klasickým příkladem  takzvaného migrujícího tenisového lokte, v tomto případě aplikovaného na koleno. Migrující jedinec jak my říkáme migne kolenem do nemigrující překážky – v tomto případě zdi – a hned je tu problém. S obdobným zraněním za mnou svého času přišel i Niki Lauda, který se bolestivě klepl o formuli 1,“ uvedl Kolář, který má sice v kompetenci zejména Zemanovy palce, ale zjevně se nezalekne ani důsledků prezidentské migrace. „Sportu se samozřejmě nevzdám, ale v trase budeme asi muset udělat nějaké erekce, pardon korekce,“ doplnil Zeman.

Štamgasti z hospody U prezidenta v Novém Veselí na Vysočině ale tvrdí, že Zeman začal s tělocvikem už před prezidentskou volbou. „Bylo to až komické. Pořád se válel v knížkách a najednou pádloval po rybníku, jezdil na ukrajině a dokonce i do obchodu chodil pěšky. No a když se picnul, vždycky drmolil, že je ho tady škoda a je třeba šířit dál jeho genialitu,“ popsal soused, který si z obav ze závisti jiných sousedů nepřál být jmenován.

JE DOBRÉ MNOŽIT PREZIDENTY?

Prezidentská kancelář k biologickým okolnostem života hlavy státu zpravidla mlčí, ale v tomto případě je až překvapivě sdílná. „Pan prezident je nesmírně aktivní ve všech oblastech života, tedy i ve sportu,“ sdělila kancelář v tiskové zprávě. „Pokud já vím, tak chce mít zdravé spermie. A taky nechce, aby mu utekla žena s jeho kancléřem, který je volný, protože mu utekla žena s kuchařem,“ doplnil zjevně dobře informovaný bývalý tajemník bývalého prezidenta Václava Klause, který se rozhodl vypovídat v přestrojení. „Prý chce zaplavit svět geniálními potomky, skoro každý den odchází z Hradu nebo z Lán zásilka do spermabanky,“ doplnil Jakl.

Akademik Jarmil Tvrdík z Ústavu biologie obratlovců by však prezidenta už rozhodně nemnožil. „I mezi zdravými muži má dneska čtyřicet procent jedinců nějakým způsobem nekvalitní sperma. Jaké chudinky tedy musejí být asi tak spermie diabetika s celoživotní životosprávou štětinatého dealera kumysu ze Sibiře?“ ptá se a jedním dechem dodává: „Na takové experimenty pozor! Tohle je pro lidstvo časovaná bomba a nezachrání to ani hypertrofované sebevědomí a samolibost.“

nešpor

PRIMÁŘ. Karel Nešpor ovládá 315 druhů smíchu. V případě prezidentově už použil všechny.

Pesimismus neskrývá ani další z členů Zemanova lékařského týmu odborníků, primář bohnické protialkoholní léčebny Karel Nešpor. „Když jsem se tohle slyšel, tak jsem použil snad všech tři sta patnáct známých druhů smíchu, ale rychle mě to přešlo. Něco jako obdoba ženského klimakteria potká řadu mužů, ale zde vidíme hodně silný průběh. Navíc není žádné lékařské tajemství, že pan prezident pořád sosá a jestli bude takhle pokračovat, tak budeme na oddělení brzy chystat prezidentské apartmá,“ uzavřel Nešpor.