Pohlaví Jaromíra Soukupa. E-pohlavnictví televizního továrníka nabízí stovky variant sexuální identity

SEX Z DOBRÉ RUKY. Jaromír Soukup pojal reklamí kampaň na změnu pohlaví velmi zodpovědně a na svém televizním kanále poskytuje divákům i praktické ukázky.

Praha – Ani vetešnictví ani autovrakoviště a dokonce ani televizní magnátství, ale internetové pohlavnictví se má stát novou vlajkovou lodí flotily firem mediálního byznysmena  Jaromíra Soukupa. „Svět pohlaví je nesmírný a o překvapení v něm není nouze,“ sdělil Soukup agenturám při představování svého nového e-shopu Moje pohlaví.cz.

První dny ostrého provozu provází silná reklamní kampaň a slogan ‚Sex z dobré ruky‘ dominuje i v Soukupem moderovaných pořadech na kanálu TV Barrandov či v dialozích postav poučného autorského sitcomu Premiér. „Není žádným tajemstvím, že se Soukupovy firmy v posledních letech nevyznačují bůhvíjak závratnou ekonomickou vitalitou a zdá se, že sázka na rozvíjející se sexuální byznys by tak mohla být pokusem o jakési ztopoření ekonomické bilance celého povadlého impéria,“ soudí ekonom a mediální analytik Tomáš Mchrt.

Na novém gendershopu lze už týden po ostrém spuštění vybírat z nabídky více než tří stovek variant sexuální identity. Podle Soukupa, který upustil od tuctového označení továrník a od podřízených nyní vyžaduje oslovení ‚pane pohlavníku‘, ale nabídka časem určitě přesáhne tisícovku. Kromě obligátních takvaných třetích pohlaví, kdy jsou lidé c

Přestože nové Soukupovy aktivity zdánilvě nesouvisí s jeho zavedeným byznysem, vyvolaly rozruch i mezi ostatními mediálními magnáty. Jak se ukázalo, i oni totiž mají velké pohlavní plány a za konkurentem z Barrandova v této chvíli zaostávají. V budově někdejších hovězích jatek Kosteleckých uzenin se každým dnem rozjede firma GenderFert, v níž se chystají nabízet svá pohlaví svěřenci Andreje Babiše. Ještě větší útok na Soukupovy sexuální pozice pak lze očekávat ze strany investiční skupiny Penta. Ta se chystá využít husté sítě vlastních lékáren Dr. Max, v nichž mají působit i pobočky společnosti Dr. Sex. Stejně jako (ne)Babišova Mafra a Soukupova TV Barrandov, poslouží Pentě zřejmě jako reklamní nosič její vlastní vydavatelský dům a zejména časopisy Vlasta, Květy, Moje rodina a Překvapení. „Naše plány v tomto sexbiznise sú veľké ako ťava a hociaká taká gorila, ktorá vie v televízii iba mávať rukami, nás nemôže ohroziť,“ neskrývá nervozitu ze Soukupova počinu spolumajitel Penty Jaroslav Haščák.

 

ANKETA: Proč jste si změnil(a),(o), (u), (e), (i), (ž), (f)  pohlaví?
Jaromír
Bosák

jokesexuál
mira No, bylo jsem trochu ožraluo. Uznávám, že nápad změnit si pohlaví má s logikou asi tolik společného, jako čabajka s racionální výživou. Nevím, ale mám pocit, že nás nebude víc, než prstů na ruce zasloužilého lesního dělníka po třiceti letech práce s pilami všeho druhu. Tohle by nevymyslel ani David Coperfield skříženej s chobotnicí a kdyby to Soukup řekl před měsícem, byl by rád, že by dostal na neděli vycházky.
Dalaj
Láma

baklazhangender
dalalmama Moje příští inkarnace bude do baklažánu. Kdo nemá rád baklažány, nemá předpoklady k úspěchu. To je problém. Ideální by bylo, kdyby se baklažánisty stali papež, Okamura i Merkelová. To ovšem záleží na, zda bůh všech baklažánů odnaučí papeže jíst maso. Pokud se zamyslí nad situací ve světě, měl by se stát vegetariánem a všechno se vyřeší a všechny baklažány budou šťastné.
Donald
Trump
orangegender
U zakladatele náboženské společnosti 50 Shades of orange je to myslím logická volba. Já vím, jak dělat věci oranžové tak, aby byly správné. Protože tak je to správné, tak to má být. Oranžová musí být vždy oranžová. Dovolte mi odejít. Děkuji.
František Straka
tataráksexuál
kalamity franz Společnost je momentálně impotentní a pan Soukup má na to, aby ji oplodnil. Pro každého je určitě dobré syrové maso, určitě neškodí ani luxusní oblečen. Zevnějšek musí být vždycky sladěn, ideální je černá barva.
Chuck Norris
infinitygender
chuck Volba pohlaví od Jaromíra Soukupa je správná volba. Někteří lidé mají jednu mozkovou hemisféru větší než druhou, ale Jaromír Soukup má větší obě. Když je člověk v nesnázi pomůže mu anděl, když je v nesnázi pohlaví pomůže Jaromír Soukup.
Josef Csaplár
expertsexuál
csaplár Do lidských rozkroků zamíří bezpochyby ještě víc nekvality. Pokud chcete vybudovat něco na zdravých základech, musíte vědet proč.. To, že o tom umím mluvit, je sice hezké, ale další otázkou je, jestli vím, jak to provést. Dělal jsem to už někdy, umím to postavit? Pokud to převedu do lidštiny, pak řeknu, že je to v hajzlu. Rozhodně nechci jakkoli snižovat odborné kvality pana Soukupa a jeho týmu, ale jsou to nekompetentní kreténi.
Andrej
Haluška
majorsexuál
Čo bolo, to bolo! V pätnáctom storočí som nebol, ale terazky som majorom. Keby toto ale viděl súdruh minister Čepička, boli bysme všeci v rici!
Ladislav Vízek
kozlosexuál
1164186-img-sport-fotbal-vizek-exhibice-crop-crop Chci, aby zvítězil zdravý rozum nad emocemi. S jiným pohlavím jsou vždycky starosti a stojí to peníze. Pokud se lidi naučí pít kozla a bude to ještě v mý hospodě, nebude je to stát moc peněz a budou jiný až až.